Vragen over het coronavirus (COVID-19)
De Rijksoverheid heeft op 24 juni aangegeven dat de coronamaatregelen verder worden verruimd. Kijk hier voor de huidige maatregelen. Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover ? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Mededelingen Echter Kermis

24 september 2019
Vanaf zaterdag 5 oktober staat de Nieuwe Markt in Echt een week lang (van 14.00 uur tot 00.00 uur) in het teken van de Echter Kermis. Met veel leuke attracties, activiteiten en lekkernijen wordt het weer ontzettend gezellig. Op donderdag 10 oktober en vrijdag 11 oktober is de kermis gesloten. 

Ondergrondse afvalcontainers niet bereikbaar 

De ondergrondse inzamellocatie op de Nieuwe Markt is tijdelijk gesloten van 2 oktober tot en met 15 oktober in verband met de Echter kermis. In deze periode kunt u uw glas, textiel, blik en drankkartons weggooien op de dichtstbijzijnde locaties: Zuiderpoort in Echt, Ursulinenplein in Echt of op de Wilhelminalaan in Echt. 


Gewijzigde openingstijden gemeentehuis 

Het gemeentehuis is op maandag 7 oktober vanaf 17.00 uur gesloten in verband met de Echter Kermis. Wij wensen iedereen een prettige kermis toe!