Vragen over het coronavirus (COVID-19)
De Rijksoverheid heeft om grip op het coronavirus te krijgen een aantal maatregelen genomen. Kijk hier voor de huidige maatregelen. Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover ? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Mededelingen kermis

26 september 2018
Kermis
Vanaf zaterdag 6 oktober staat de Nieuwe Markt in Echt een week lang (van 14.00 uur tot 00.00 uur) in het teken van de Echter Kermis. Met veel leuke attracties, activiteiten en lekkernijen wordt het weer ontzettend gezellig. Op donderdag 11 oktober en vrijdag 12 oktober is de kermis gesloten.

Ondergrondse afvalcontainers niet bereikbaar

De inzamellocatie op de Nieuwe Markt is tijdelijk gesloten van 3 oktober tot en met 14 oktober in verband met de Echter kermis. In deze periode kunt u uw glas, textiel, blik en drankkartons weggooien op de dichtstbijzijnde locaties: Zuiderpoort in Echt, Ursulinenplein in Echt of op de Wilhelminalaan in Echt.


Gewijzigde openingstijden gemeentehuis

Het gemeentehuis is op maandag 8 oktober vanaf 17:00 uur gesloten.