Vragen over het coronavirus (COVID-19)
De maatregelen worden losser. Blijf alert en houd anderhalve meter afstand, gebruik mondmaskers waar nodig en blijf handen wassen. We zijn er nog niet. Kijk hier voor de maatregelen. Hier (onder regionale maatregelen) vindt u het 'Intrekkingsbesluit Noodverordening COVID-19' van de Veiligheidsregio Limburg-Noord (18 november 2020). Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Meer oversteekplaatsen Peijerstraat

30 april 2019
oversteekplaats
De gemeente is van plan om de verkeersveiligheid in de Peijerstraat te verbeteren door enkele verkeerstechnische aanpassingen.

Wat zijn de aanpassingen in de Peijerstraat?

1. Het aanleggen van een zebrapad in de Peijerstraat nabij de kruising met de Doktersweg.

2. Het herschikken van parkeerplaatsen nabij de kruising Peijerstraat-Marktstraat

3. Het aanleggen van een extra zebrapad in de Peijer straat nabij de kruising met de Gildelaan(oostzijde)


Inzage in plannen

Heeft u interesse in wat er staat te gebeuren? Kom dan tijdens de openingstijden naar het gemeentehuis om de tekeningen van de nieuwe situatie in te zien. Deze liggen tot vrijdag 24 mei 2019 ter inzage bij de receptie.


Meer weten?

Mocht u nadere uitleg willen over de nieuwe situatie, dan kunt u contact opnemen met dhr. R. Verhaegh of dhr. N. Heijen van het Team Beheer Openbare Ruimte. Deze kunt u bereiken via 0475-478478 of mail naar info@echt-susteren.nl.