Vanwege de Provinciale Staten verkiezingen en de waterschapsverkiezingen is het gemeentehuis op woensdag 20 maart 2019 gesloten voor bezoekers. Ook telefonisch is het gemeentehuis die dag niet bereikbaar. Uitsluitend het stembureau in het gemeentehuis is geopend van 7.30 tot 21.00 uur.

Meer vergunningen

Voor de volgende zaken vraagt u een vergunning aan:

Twijfelt u of u een vergunning moet aanvragen? Of heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact op met de gemeente. Telefoon 0475 478 478.

De meeste aanvraagformulieren vindt u terug bij de gekoppelde pagina's bij het kopje 'Wanneer is een vergunning nodig?' U stuurt een aanvraagformulier per post naar de gemeente. U mag dit ook digitaal aanleveren als bijlage bij het contactformulier. Let op: alleen het invullen van het contactformulier is niet voldoende. Dien de vergunningsaanvraag minimaal acht weken van te voren in.

Stuur het formulier naar:

Gemeente Echt-Susteren
Postbus 450
6100 AL Echt

Alle kosten die door de gemeente berekend worden bij de behandeling van een vergunningsaanvraag vindt u in de legesverordening. Bij vragen neemt u het beste telefonisch contact op met de gemeente.