Vragen over het coronavirus (COVID-19)
De Rijksoverheid heeft om grip op het coronavirus te krijgen een aantal maatregelen genomen. Kijk hier voor de huidige maatregelenHier (onder regionale maatregelen) vindt u de meest actuele noodverordening van de Veligheidsregio Limburg-Noord. Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover ? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Meer vergunningen

Voor de volgende zaken vraagt u een vergunning aan:

Twijfelt u of u een vergunning moet aanvragen? Of heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact op met de gemeente. Telefoon 0475 478 478.

De meeste aanvraagformulieren vindt u terug bij de gekoppelde pagina's bij het kopje 'Wanneer is een vergunning nodig?' U stuurt een aanvraagformulier per post naar de gemeente. U mag dit ook digitaal aanleveren als bijlage bij het contactformulier. Let op: alleen het invullen van het contactformulier is niet voldoende. Dien de vergunningsaanvraag minimaal acht weken van te voren in.

Stuur het formulier naar:

Gemeente Echt-Susteren
Postbus 450
6100 AL Echt

Alle kosten die door de gemeente berekend worden bij de behandeling van een vergunningsaanvraag vindt u in de legesverordening. Bij vragen neemt u het beste telefonisch contact op met de gemeente.