Vragen over het coronavirus (COVID-19)
De maatregelen worden losser. Blijf alert en houd anderhalve meter afstand, gebruik mondmaskers waar nodig en blijf handen wassen. We zijn er nog niet. Kijk hier voor de maatregelen. Hier (onder regionale maatregelen) vindt u het 'Intrekkingsbesluit Noodverordening COVID-19' van de Veiligheidsregio Limburg-Noord (18 november 2020). Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Meer vergunningen

Voor de volgende zaken vraagt u een vergunning aan:

Twijfelt u of u een vergunning moet aanvragen? Of heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact op met de gemeente. Telefoon 0475 478 478.

De meeste aanvraagformulieren vindt u terug bij de gekoppelde pagina's bij het kopje 'Wanneer is een vergunning nodig?' U stuurt een aanvraagformulier per post naar de gemeente. U mag dit ook digitaal aanleveren als bijlage bij het contactformulier. Let op: alleen het invullen van het contactformulier is niet voldoende. Dien de vergunningsaanvraag minimaal acht weken van te voren in.

Stuur het formulier naar:

Gemeente Echt-Susteren
Postbus 450
6100 AL Echt

Alle kosten die door de gemeente berekend worden bij de behandeling van een vergunningsaanvraag vindt u in de legesverordening. Bij vragen neemt u het beste telefonisch contact op met de gemeente.