Vragen over het coronavirus (COVID-19)
De Rijksoverheid heeft op 31 maart de aangescherpte maatregelen verlengd (tot en met 28 april) om het coronavirus onder controle te krijgen. Kijk hier voor deze aangescherpte maatregelen. Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover ? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Gemeentehuis gesloten op maandag 13 april 2020
In verband met tweede Paasdag is het gemeentehuis maandag 13 april 2020 gesloten.

 

Minder telefonische bereikbaarheid gemeente 19 oktober

15 oktober 2018
Vrijdag 19 oktober is de gemeente Echt-Susteren verminderd telefonisch bereikbaar vanwege werkzaamheden aan het telefonienetwerk.

Deze werkzaamheden kunnen voor korte onderbrekingen zorgen in de telefonische bereikbaarheid. Het kan dus voorkomen dat u op deze dag niet meteen gehoor krijgt. In dat geval verzoeken wij u het later nogmaals te proberen. Indien u vragen heeft kunt u ook ons online contactformulier gebruiken.