Vragen over het coronavirus (COVID-19)
De Rijksoverheid heeft op 24 juni aangegeven dat de coronamaatregelen verder worden verruimd. Kijk hier voor de huidige maatregelen. Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover ? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Mogelijke openstelling verkeer Bovenste Straat Echt

24 juni 2020
Bovenste Straat Echt
De gemeente Echt-Susteren werkt hard aan het toekomstbestendig maken van het centrum van Echt. Daarom overweegt de gemeente - mede op verzoek van diverse ondernemers - om de Bovenste Straat in het centrum van Echt weer geheel of gedeeltelijk open te stellen voor gemotoriseerd verkeer. Als bewoner van Echt-Susteren willen wij u graag bij dit proces betrekken.

Enquête invullen

We nodigen u uit om via www.echt-susteren.nl/aanpak-centrum-echt een korte video te bekijken en uw visie te geven op deze mogelijke openstelling voor verkeer. In de video zetten de wethouders Peter Ruijten en Geert Frische kort de belangrijkste achtergronden van de mogelijke openstelling weer. Op de website treft u ook een schets aan van de mogelijke toekomstige situatie en enkele sfeerbeelden. De schets en de sfeerbeelden kunnen u helpen uw standpunt te bepalen en te delen met ons via een enquête. Deze enquête is tot en met 5 juli beschikbaar via www.echt-susteren.nl/aanpak-centrum-echt.