Papieren coronabewijs aanvragen? Bel dan met de CoronaCheck-helpdesk (0800-1421).

Nationale Duurzame Huizen Route

7 oktober 2021
Nationale Duurzame Huizen Route
Heeft u zonnepanelen op uw dak, een warmtepomp of het hele huis geïsoleerd? Doe dan mee aan de Nationale Duurzame Huizen Route. Op 30 oktober en 6 november openen honderden huiseigenaren hun deuren om uitleg te geven over de duurzame maatregelen in hun woning. Een mooie kans om de buurt met uw eigen tips en ervaringen op weg te helpen naar een duurzamere toekomst!

Nationale Duurzame Huizen Route

De Nationale Duurzame Huizen Route wordt georganiseerd in samenwerking met gemeentes en provincies in het hele land. Jaarlijks bezoeken meer dan 5.000 buren een verduurzaamd huis in hun eigen buurt. Tijdens de Nationale Duurzame Huizen Route doet u ideeën op door bij een buur binnen te kijken en te praten over duurzame maatregelen en het delen van tips. Bijna iedereen kan
stappen zetten om zijn of haar woning te verduurzamen, hoe groot of klein deze stappen ook zijn.


Huis aanmelden of bezoeken

Lijkt het u leuk om uw buren zelf te vertellen over energiebesparing, de duurzame maatregelen in uw huis en hen tips te geven om zelf hun woning te verduurzamen? Meld uw woning dan hier aan. U kunt zelf aangeven op welke dag(delen) u uw woning wilt openstellen. Buurtbewoners kunnen hier vragen stellen of een afspraak maken voor een bezoek.