Vragen over het coronavirus (COVID-19)
Het coronavirus verspreidt zich razendsnel. Om de zorg toegankelijk te houden, moeten we onze contacten tot een minimum beperken. De lockdown en de avondklok blijven tenminste tot en met 20 april van kracht. De avondklok wordt wel iets aangepast. Vanaf 31 maart gaat de avondklok een uur later in om 22.00 uur. Kijk hier voor de maatregelenHier (onder regionale maatregelen) vindt u het 'Intrekkingsbesluit Noodverordening COVID-19' van de Veiligheidsregio Limburg-Noord (18 november 2020). Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Nieuwbouwproject Sterrendael

De gemeente heeft met BAM Wonen een overeenkomst gesloten om op de locatie van het voormalig bedrijf Star Potato aan de Dijkveldstraat-Hoogstraat in Slek 20 woningen te bouwen. Het nieuwbouwproject Sterrendael voorziet in de realisatie van 9 vrijstaande woningen, 6 levensloopbestendige / seniorenwoningen en 4 halfvrijstaande woningen. De bouw van de woningen is al in het bestemmingsplan mogelijk gemaakt.

Sterrendael Slek
Licentie: 
Copyright
Auteur: 
Croonenburo5

Informatieavond 25 januari

Op maandag 25 januari 2021 heeft een online informatieavond plaats gevonden over de bouw van deze woningen. De informatieavond is terug te kijken via deze link. Hieronder vindt u een overzicht van de vragen die deze avond gesteld zijn en de antwoorden hierop.

pdf Vragenlijst Sterrendael informatieavond 25-1-2021 (PDF, 111.49 KB)

Planning

Naar verwachting zal er in het 4e kwartaal 2021 gestart worden met de bouw van de eerste woningen van nieuwbouwproject Sterrendael.