Vragen over het coronavirus (COVID-19)
De Rijksoverheid heeft op 24 juni aangegeven dat de coronamaatregelen verder worden verruimd. Kijk hier voor de huidige maatregelen. Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover ? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Nieuwe dienstregeling busvervoer Arriva in Echt

3 december 2019
logo_gemeente_echt-susteren.jpg
 Per 15 december start de nieuwe dienstregeling Limburg van Arriva. Er zijn enkele wijzigingen in de kern Echt.

De busroutes van lijn 60 en 61 binnen Echt leveren in de huidige situatie regelmatig problemen op met de doorstroming en verkeersveiligheid. Daarom heeft Arriva besloten deze routes te wijzigen. 

De streekbussen gaan in de nieuwe dienstregeling met name gebruik maken van hoofdwegen binnen Echt (provinciale weg- Bosstraat - Peijerstraat- Zuiderpoort- Sint Janskamp). Dit zorgt voor een betere doorstroming. Hierdoor vervallen enkele bushaltes. De buurtbus blijft ongewijzigd (o.a. routing Centrumde Eghte). 

Meer informatie hierover is te vinden op www.arriva.nl (onder nieuws). Busreizigers worden via de reisinformatie-apps in de bussen en op de haltes die vervallen geïnformeerd.