Vragen over het coronavirus (COVID-19)
De Rijksoverheid heeft op 24 juni aangegeven dat de coronamaatregelen verder worden verruimd. Kijk hier voor de huidige maatregelen. Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover ? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Onderhoud wegen Susteren juni

4 juni 2020
Wegwerkzaamheden
De gemeente Echt-Susteren heeft Mouwrik Waardenburg opdracht gegeven voor wegonderhoud in Susteren. Dat wil zeggen dat er asfalt- en kleinere bestrating herstelwerkzaamheden gaan plaats vinden op de volgende locaties: Stiftstraat, Abdijlaan, Benedictalaan, Caecilialaan.

Planning

Volgens planning start de aannemer met de werkzaamheden op dinsdag 9 juni en worden deze afgerond op dinsdag 30 juni 2020. De werkzaamheden worden achtereenvolgens uitgevoerd en afgewerkt en de direct aanwonende in deze straten worden minimaal drie dagen op voorhand door de aannemer geïnformeerd via een bewonersbrief.


Verkeersmaatregelen

Door de aannemer worden de werkvakken afgezet om de werkzaamheden voor iedereen snel en veilig te kunnen uitvoeren. Verder wordt er door de aannemer, daar waar nodig, een tijdelijke omleidingsroute aangegeven voor die periode. Tijdens al deze werkzaamheden is het mogelijk dat er enige verkeershinder ontstaat. Deze wordt zoveel mogelijk tot een minimum beperkt. Wij hopen dan ook op uw begrip.


Vragen?

Voor nadere algemene informatie kunt u contact opnemen met de heer J. Gehlen door te mailen naar info@echt-susteren.nl of te bellen via 0475-478478.