Vragen over het coronavirus (COVID-19)
De Rijksoverheid heeft op 24 juni aangegeven dat de coronamaatregelen verder worden verruimd. Kijk hier voor de huidige maatregelen. Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover ? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Onderzoek verkeersveiligheid Echt-Susteren

11 maart 2020
Verkeersveiligheid
De gemeente wil graag weten hoe inwoners denken over verkeersveiligheid in Echt-Susteren. Door het invullen van de online enquête kunt u bijdragen aan het gemeentelijk verkeersplan. Dit verkeersplan is in 2016 gestart en de uitvoering hiervan loopt tot en met 2025.

Enquête

“We willen als gemeente graag iedereen de gelegenheid geven om een bijdrage te leveren aan de 
verkeersveiligheid binnen onze gemeente”, zegt wethouder Peter Ruijten. Inwoners kunnen daarom een enquête invullen en aangeven hoe zij over verkeersveiligheid denken. In deze enquête wordt 
u gevraagd van welk vervoersmiddel u het meest gebruik maakt, hoe u denkt over de parkeergelegenheid en wat  zorgt voor een veilig gevoel in het verkeer. Uit de resultaten hiervan en de uitkomst van de gesprekken met externe partners zoals de (basis)scholen, contactgroepen per kern, de fietsersbond en Veilig Verkeer Nederland worden uitdagingen gehaald die in de komende jaren worden opgepakt.


Doe mee!

Laat ons weten hoe u denkt over de verkeersveiligheid in Echt-Susteren door de online enquête in te vullen via deze link: https://bit.ly/38sLqIv. Deze link is ook terug te vinden op de website van de gemeente.