Rondom de feestdagen zijn er aanpassingen in de openingstijden en bereikbaarheid van de gemeente:

  • Donderdag 19 december is het gemeentehuis vanaf 15:00 uur telefonisch niet bereikbaar
  • Dinsdag 24 december is het gemeentehuis telefonisch bereikbaar van 09:00-13:00 uur
  • Op eerste en tweede kerstdag (woensdag 25 en donderdag 26 december) is het gemeentehuis gesloten
  • Op oudjaarsdag (dinsdag 31 december) is het gemeentehuis telefonisch bereikbaar van 09:00-13:00 uur
  • Op nieuwjaarsdag 1 januari 2020 is het gemeentehuis gesloten
  • Donderdag 2 januari 2020 is het gemeentehuis geopend van 11:00-13:00 uur en telefonisch bereikbaar van 11:00-17:00 uur

Opening en informatieavond gemeenschapshuis Pey

14 november 2019
Gemeenschapshuis Pey
Op zaterdag 16 november opent wethouder Hub Meuwissen om 14.00 uur gemeenschapshuis het Multifunctioneel Centrum Pey (Houtstraat 7) ook wel bekend als de Peyerhoaf of de voormalige Williebar. Ook wordt de nieuwe naam van het complex onthuld. Het pand is sinds januari in het bezit van de gemeente en wordt gerund door de stichting Peyer Multifunctioneel Centrum. De opening wordt gevierd met o.a. dansdemonstraties, whisky-proeverijen en de gelegenheid voor samen het glas te heffen. Aan de kinderen is ook gedacht want zij kunnen zich laten schminken en zich verbazen over de trucjes van een ballonnentovenaar. Komt u ook even langs? Iedereen is vanaf 14.00 uur tot 18.30 uur van harte welkom. 

Informatieavond gebiedsvisie Pey op 21 november

De opening van het Multifunctioneel Centrum Pey maakt deel uit van de gebiedsvisie Pey. Wethouder Meuwissen:‘‘De opening van het gemeenschapshuis in Pey is een van de eerste belangrijke stappen naar een totaal beter woon- en leefklimaat in de kern Pey. Deze ontwikkelingen verbeteren de leefbaarheid voor de gemeenschap.’’ Over de gebiedsvisie Pey is op 21 november om 19.30 uur een informatieavond in het gemeenschapshuis in Pey (Houtstraat 7). De vervolgstappen die staan beschreven in de gebiedsvisie komen tijdens de informatieavond aan bod. Deze bestaat uit zeven hoofdprojecten, waarover tijdens de infoavond verslag wordt gedaan van de stand van zaken.- Het gemeenschapshuis (Multifunctioneel Centrum Pey)

- De Kerkstraat/Schoolstraat en de omgeving van het patronaat.
- De omgeving van de Lisweg
- Het Chatelainplein
- De Wolfsberg
- De hoek Houtstraat/ Martinusstraat
- Diverse Infra projecten