Opening kunstgrasveld In de Bandert

14 november 2017
Wethouder Geert Frische heeft afgelopen vrijdag, samen met wethouder Peter Ruijten, met een traditionele aftrap, het nieuwe kunstgrasveld op Familiepark In de Bandert officieel geopend.

Naast derdedivisionist EVV gaat ook de jeugd van Riosbruiken. Wethouder Geert Frische: zijn er veel veranderingen geweest in- en rond het sportpark In de Bandert. Enkele maanden geleden openden we het nieuwe zwembad, is de infrastructuur aangepast en veiliger geworden. Er komen de komende periode nog wandelpaden en openbaar te gebruiken sporttoestellen. Als gemeente vinden we sport en bewegen belangrijk. We hopen dat iedereen op zijn of haar eigen manier kan bewegen, recrenieten van Leisurepark In de Bandert. Daar investeren we als gemeente graag in.Wethouder Peter Ruijten (al 54 jaar lid van EVV) kreeg als gebiedswethouder Echt en oud-bestuurder van EVV de eer om, samen met het oudste en jongste lid van EVV, met een aftrap het nieuwe veld in gebruik te nemen.

Het nieuwe kunstgrasveld heeft EVV in ieder geval geen windeieren gelegd. De oefen-wedstrijd van de derdedivisionist tegen de profs van Fortuna Sittard eindigde in een verdienstelijk gelijkspel 2-2.