Vragen over het coronavirus (COVID-19)
De Rijksoverheid heeft om grip op het coronavirus te krijgen een aantal maatregelen genomen. Kijk hier voor de huidige maatregelen. Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover ? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Optochtbal

23 februari 2020
Royal Theater Echt

Tijd: 18.00 uur

Op zondag 23 februari, aansluitend aan de groate optoch, gaat het 4de Optochbal plaatsvinden. Feestband N’rgy speelt er weer lustig op los en zal de ene carnavalskraker na de andere de zaal inslingeren. Een garantie voor een Bombenstimmung !

Daarnaast zijn er natuurlijk ook weer de nodige artiesten voor dit feestje ingevlogen, met onder andere Spik & Span en Big Benny zal het zeker weer een groot succes worden.

Tel daabij op dat dit feestje helemaal gratis en voor niks is, dan wil je daar beslist bij zijn. Zorg dus dat je aansluitend aan de optocht naar Royal Theater Echt komt en beleef het 4de Optochbal !