Vragen over het coronavirus (COVID-19)
De Rijksoverheid heeft op 31 maart de aangescherpte maatregelen verlengd (tot en met 28 april) om het coronavirus onder controle te krijgen. Kijk hier voor deze aangescherpte maatregelen. Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover ? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Gemeentehuis gesloten op maandag 13 april 2020
In verband met tweede Paasdag is het gemeentehuis maandag 13 april 2020 gesloten.

 

Platsgebouw nu Cultuurhuis Edith Stein

19 januari 2019
Plats geopend
Wethouder Peter Pustjens heeft samen met gedeputeerde Hubert Mackus en wethouder Peter Ruijten het oude raadshuis aan de Plats officieel geopend.

Tegelijkertijd is de nieuwe naam van dit cultuurhuis bekend gemaakt. De Plats 1 gaat voortaan door het leven als ‘Cultuurhuis Edith Stein.’ Wethouder Peter Pustjens: “Met deze naam willen we het culturele erfgoed van Edith Stein en haar nalatenschap voor deze gemeente eren.”