Vragen over het coronavirus (COVID-19)
De Rijksoverheid heeft om grip op het coronavirus te krijgen een aantal maatregelen genomen. Kijk hier voor de huidige maatregelenHier (onder regionale maatregelen) vindt u het 'Intrekkingsbesluit Noodverordening COVID-19' van de Veiligheidsregio Limburg-Noord (18 november 2020). Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Publicaties van bekendmakingen (via overheid.nl)

6 april 2020
Screenshot website www.overheid.nl
De officiële bekendmakingen van de gemeente Echt-Susteren worden ondanks de coronacrisis nog steeds wekelijks op donderdag gepubliceerd op www.overheid.nl.

Normaal gezien stond een korte opsomming van deze bekendmakingen ook vermeld in de gemeentepagina’s van het huis-aan-huisblad ’t Waekblaad. Gezien de coronacrisis heeft ’t Waekblaad besloten om voorlopig (sowieso tot en met 23 april) niet uit te komen. 

Deze bekendmakingen zijn ook altijd hier terug te lezen. U kunt zich via deze website ook abonneren op bekendmakingen die betrekking hebben op uw eigen omgeving. Zo blijft u op de hoogte van een belangrijke bekendmaking of bezwaartermijn in uw buurt.