Let op: in verband met de aangescherpte coronamaatregelen is het gemeentehuis de komende maandagen vanaf 17.00 uur gesloten. 

Papieren coronabewijs aanvragen? Bel dan met de CoronaCheck-helpdesk (0800-1421).

Raadsvergadering terugkijken?

9 november 2020
Lege raadzaal
Op woensdag 4 en donderdag 5 november heeft de gemeenteraad van Echt-Susteren vergaderingen gehad. Deze vergaderingen hebben online plaatsgevonden.

Raadsvergadering terugkijken?

U kunt de raadsvergadering van thuis uit terugkijken door hier te klikken. U kunt de raadsvoorstellen en beschikbare bijlagen online raadplegen via deze raadsagenda

Besluiten raadsvergadering

De raad heeft algemene beschouwingen gehouden, waarna de begroting voor het jaar 2021 is vastgesteld. Ook de deelbegroting 2021 van de raad en een geactualiseerde 2020 nota reserves en voorzieningen werden vastgesteld. Daarnaast heeft de raad heeft een nota besproken over de Gebiedsvisie Roosteren. De volgende agendapunten werden vastgesteld: Bestemmingsplan Julianastraat Echt, het Bestemmingsplan Mussenstraat Echt en de Verordening Starterslening Gemeente Echt-Susteren 2020. Tot slot nam de raad een beslissing op het bezwaarschrift van raadslid H. Peters.

Vragen?

Neem voor meer informatie over de raad of de raadsvergadering contact op met de griffie via info@griffie.nl of door te bellen naar 0475-478 478.