Vragen over het coronavirus (COVID-19)
De Rijksoverheid heeft om grip op het coronavirus te krijgen een aantal maatregelen genomen. Kijk hier voor de huidige maatregelen. Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover ? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Resultaten enquête openstelling Bovenste Straat

22 juli 2020
Bovenste Straat Echt
Onlangs heeft de gemeente de mogelijke openstelling van de Bovenste Straat onderzocht. Centrale vraag in de enquête was wat men vindt van volledige openstelling van de Bovenste Straat (vanaf De Plats tot aan de Peijerstraat/Zuiderpoort) of een gedeeltelijke openstelling (van de Gelrestraat tot aan de Peijerstraat/Zuiderpoort). Ook kon men opmerkingen plaatsen of de keuze nader toelichten.

Verwerken resultaten enquête

In totaal zijn er bijna 300 reacties ontvangen van winkeliers, horecaondernemers en bewoners. Er is veel gebruik gemaakt van de mogelijkheid om opmerkingen te plaatsen. De zorgvuldige verwerking en juiste interpretatie van de enquêteresultaten neemt tijd in beslag. De resultaten worden de komende tijd verwerkt. Wethouder Peter Ruijten: “De resultaten bevatten interessante aanknopingspunten, aanbevelingen en adviezen. Wij gaan die zeker meenemen in onze afwegingen.”