Vragen over het coronavirus (COVID-19)
De Rijksoverheid heeft op 24 juni aangegeven dat de coronamaatregelen verder worden verruimd. Kijk hier voor de huidige maatregelen. Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover ? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Rioolreiniging en inspectie in uw buurt

24 juni 2020
Rioolwerkzaamheden
De firma Vandervalk+degroot BV gaat in opdracht van de gemeente de komende tijd het riool reinigen en inspecteren. U kunt tijdens deze werkzaamheden gewoon gebruik blijven maken van uw toilet en gootsteen.

Mogelijke rioleringsoverlast

Mogelijk ondervindt u naast enige verkeershinder ook enige overlast in huis. Dit kan worden veroorzaakt door de hoge waterdruk waarmee wordt gereinigd. Hierdoor kan de binnenriolering worden leeggezogen, waardoor u mogelijk een rioollucht in huis ruikt. Dit kunt u eenvoudig verhelpen door alle kranen even te laten lopen of het waterslot te herstellen. Het kan ook zo zijn dat de riolering korte tijd onder druk komt te staan, waardoor water omhoog komt of gaat borrelen in het toilet of de gootsteen. In dit geval kunt u het beste de deksel sluiten en een handdoek onder de toiletbril leggen om te voorkomen dat het toilet overloopt.


Planning

Als de werkzaamheden in uw straat gaan plaatsvinden, ontvangt u hier vooraf een bericht over in de vorm van een bewonersbrief. De werkzaamheden zijn op de volgende locaties gepland:
22 juni t/m 10 juli - Start werkzaamheden industrieterrein De Berk
27 juli t/m 27 augustus - Voortzetting werkzaamheden industrieterrein De Berk
10 t/m 14 augustus - Omgeving Wilhelminalaan/Begoniastraat/Hyacintenstraat
17 t/m 21 augustus - Omgeving Rozenstraat/Narcissenstraat/Lammertiend
24 t/m 28 augustus - Omgeving Maasbrachterweg/Kapelstraat


Vragen?

Heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met de aannemer via dhr. E. Gallé. Hij is bereikbaar via 013 - 531 35 00.