Rotondeadoptant gezocht!

20 september 2018
adoptie rotonde susteren
In Susteren, ter hoogte van de Oude Rijksweg Zuid – Winkelstraat, is een gemeentelijke rotonde ter adoptie vrijgekomen. Wij zijn op zoek naar een nieuwe adoptant voor deze rotonde voor de komende vijf jaar. Bent u de ondernemer die wij zoeken?

Wat houdt een rotonde adopteren in?

Wanneer een bedrijf een rotonde adopteert kan de zogenaamde adoptant kosteloos reclame voeren in ruil voor het (groen)beheer van deze rotonde. De adoptant mag de rotonde ook (met enige richtlijnen) herinrichten zodat de rotonde een nieuwe of passende uitstraling krijgt. Dit is natuurlijk niet verplicht. Het adopteren van een rotonde levert voor de gemeente een kostenbesparing op doordat het onderhoud van de betreffende rotonde uit handen wordt genomen. Aan de andere kant wordt de rotonde het visitekaartje van de betreffende ondernemer. Bovendien draagt een goed verzorgde rotonde bij aan de uitstraling van de openbare ruimte binnen onze gemeente. 


Wilt u een rotonde adopteren?

Wilt u voor een periode van vijf jaar deze rotonde adopteren of bent u op zoek naar meer informatie? Dat kan! Neem dan contact op met dhr. T. Roumen door te mailen naar info@echt-susteren of bel 0475 478 478.