Alle huishoudens in Echt-Susteren kregen begin dit jaar een steuntje in de rug van de gemeente Echt-Susteren in de vorm van de lokale bon. Deze cadeaubon van € 150 is in deze financieel moeilijke tijden dankbaar ontvangen door veel inwoners. Let op: wie het saldo van de lokale bon nog niet (volledig) heeft besteed, kan dat nog doen tot uiterlijk 31 december 2023.

Steuntje in de rug

Met de lokale bon wilde de gemeente de inwoners ruimhartig tegemoet komen in de stijgende kosten van levensonderhoud. Door te kiezen voor een cadeaubon die te besteden is aan de contributie van lokale verenigingen of bij de lokale ondernemers, is meteen ook de economie in Echt-Susteren gesteund. Ruim 97 procent van de uitgegeven bonnen is geactiveerd.


Inwisselen tot 31 december

Houd er rekening mee dat het saldo van de lokale bon per 1 januari vervalt. Als u het bedrag nog niet (volledig) heeft besteed, kan dat nog tot uiterlijk 31 december 2023. Kijk voor meer informatie en een overzicht van alle deelnemende ondernemers en verenigingen aan de lokale bon op de website www.echt-susteren.nl/lokale-cadeaubon.