Vragen over het coronavirus (COVID-19)
De Rijksoverheid heeft om grip op het coronavirus te krijgen een aantal maatregelen genomen. Kijk hier voor de huidige maatregelen. Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover ? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Scholen in Echt-Susteren

Bent u op zoek naar een basisschool of middelbare school in Echt-Susteren? Hier vindt u de contactgegevens.

Basisonderwijs

In Echt-Susteren zijn, verspreid over de diverse kernen, 12 basisscholen gevestigd. Basisschool De Driepas heeft daarbij de zorg voor onderwijs aan de kinderen uit het in de gemeente gelegen asielzoekerscentrum.


Speciaal basisonderwijs

In Echt is één speciale school voor basisonderwijs gevestigd; de Horst. Deze school heeft een regionale functie. Ook leerlingen uit de omliggende gemeenten, die op speciaal basisonderwijs zijn aangewezen, melden zich bij deze school aan.


Voortgezet onderwijs

Ook het voortgezet onderwijs, met vmbo, havo en vwo, is gevestigd in Echt. Het Connect College heeft eveneens een regionale functie en wordt daarom ook bezocht door leerlingen uit de omliggende gemeenten.

Bekijk onderstaand bestand voor de contactgegevens van de scholen in gemeente Echt-Susteren.

pdf Overzicht scholen in Echt-Susteren (PDF, 41.35 KB)

De leerlingaantallen per school vindt u in onderstaand overzicht.

pdf Overzicht leerlingenaantallen scholen gemeente Echt-Susteren 2010-2019 (PDF, 12.79 KB)