Vragen over het coronavirus (COVID-19)
De Rijksoverheid heeft om grip op het coronavirus te krijgen een aantal maatregelen genomen. Kijk hier voor de huidige maatregelenHier (onder regionale maatregelen) vindt u het 'Intrekkingsbesluit Noodverordening COVID-19' van de Veiligheidsregio Limburg-Noord (18 november 2020). Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Start bouw van 6 woningen Nieuwstadt

20 mei 2020
Werkzaamheden Nieuwstadt
Op de locatie Op de Kasselemeijer in Nieuwstadt is gestart met de bouw van zes seniorenwoningen. Wethouders Hub Meuwissen en Peter Pustjens en de heer Van Eijs van Swentibold Projectontwikkeling gaven hiervoor op 13 mei het startsein.

Mooie afronding Krekelzank

De nieuwbouw vindt plaats op de plek van het voormalige tenniscomplex. Door de verhuizing naar sportpark Krekelzank ontstond ruimte voor woningbouw. “Met de realisatie van dit woningbouwplan komen we tegemoet aan de grote vraag naar woningen voor senioren in Nieuwstadt”, zegt wethouder Hub Meuwissen. Bovendien is dit een mooie afronding van het park Krekelzank, aldus wethouders Peter Pustjens.

Op de foto te zien van links naar rechts: wethouder Hub Meuwissen, wethouder Peter Pustjens en de heer Van Eijs (Swentibold Projectontwikkeling).