Vragen over het coronavirus (COVID-19)
De Rijksoverheid heeft om grip op het coronavirus te krijgen een aantal maatregelen genomen. Kijk hier voor de huidige maatregelen. Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover ? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Start wegwerkzaamheden Peijerstraat

2 september 2019
Wegwerkzaamheden
In opdracht van de gemeente gaat Asfaltbouw BV van maandag 16 september t/m vrijdag 27 september wegwerkzaamheden uitvoeren aan de Peijerstraat in Echt.

Wat gaat er veranderen in de Peijerstraat?

De gemeente vindt het belangrijk om de verkeersveiligheid in de Peijerstraat te verbeteren door enkele verkeerstechnische aanpassingen uit te voeren. Hieronder vallen:

1. Het aanleggen van een zebrapad in de Peijerstraat nabij de kruising met de Doktersweg.

2. Het herschikken van parkeerplaatsen nabij de kruising Peijerstraat-Marktstraat.

3. Het aanleggen van een extra zebrapad in de Peijerstraat nabij de kruising met de Gildelaan (oostzijde).


Peijerstraat afgesloten

Hierdoor is vanaf maandag 16 september een gedeelte van de Peijerstraat twee weken afgesloten voor doorgaand verkeer. Dit verkeer wordt met bebording tot en met 27 september omgeleid. De plannen voor deze verkeersmaatregelen kunt u lezen op www.echt-susteren.nl. Voetgangers en fietsers kunnen het werk wel passeren. Ook blijven bedrijven, voorzieningen en woningen bereikbaar tijdens de werkzaamheden.


Meer weten?

Heeft u vragen tijdens de werkzaamheden zelf? Dan kunt u contact opnemen met dhr. J. Gehlen door te mailen naar info@echt-susteren.nl of door te bellen via 0475-478478.

pdf Tekening werkzaamheden en omleiding (PDF, 2.84 MB)