Stemmen in een andere gemeente?

13 maart 2019
stembureau
Wilt u voor de Provinciale Staten- of waterschapsverkiezingen op 20 maart 2019 uw stem uitbrengen in een andere gemeente? Dan heeft u een kiezerspas nodig.

Stempas omzetten in kiezerspas

Uw stempas moet dan worden omgezet in een kiezerspas. U kunt hiervoor (tot 19 maart 12.00 uur) tijdens de openingsuren uw stempas(sen) meenemen naar de receptie van het gemeentehuis. Eén van de medewerkers van het cluster verkiezingen zet uw stempas om in een kiezerspas. Met deze kiezerspas kunt u dan gaan stemmen voor de verkiezingen voor de leden van de Provinciale Staten in een andere gemeente binnen de provincie Limburg. Voor de waterschapsverkiezingen kunt u stemmen in een andere gemeente binnen het waterschap.


Schriftelijk aanvragen

U kunt ook schriftelijk een verzoek doen voor een kiezerspas. Het aanvraagformulier vindt u op onze website www.echt-susteren.nl. Stuur het ingevulde formulier samen met uw stempas naar de gemeente. Dit formulier moet uiterlijk vrijdag 15 maart 2019 door de gemeente Echt-Susteren ontvangen zijn. Daarna ontvangt u uw kiezerspas. Kijk voor meer informatie op onze website.


Gemeentehuis gesloten op woensdag 20 maart

I.v.m. de Provinciale Statenverkiezingen en de waterschapsverkiezingen is het gemeentehuis op woensdag 20 maart 2019 gesloten voor bezoekers. Ook telefonisch is het gemeentehuis die dag niet bereikbaar. Uitsluitend het stembureau in het gemeentehuis is geopend van 7.30 tot 21.00 uur.