Op maandag 22 april (Tweede Paasdag) is het gemeentehuis zowel voor bezoekers als ook telefonisch gesloten. Ook de burgerlijke stand is op deze dag niet bereikbaar. Om die reden is de gemeente uitsluitend op afspraak extra geopend op dinsdag 23 april van 9:00 tot 13:00 uur. Alleen voor het afhalen van uw paspoort, ID-kaart of rijbewijs kunt u zonder afspraak terecht. Voor aangifte van geboorte en overlijden kunt u zich op dinsdagochtend melden aan de receptie op het gemeentehuis. Telefonisch is het gemeentehuis op dinsdag 23 april regulier te bereiken van 9:00 tot 17:00 uur.

Stempas waterschapsverkiezingen

Uiterlijk 6 maart 2019 ontvangt u uw stempas. Als u gaat stemmen neemt u uw stempas mee en ook een geldig identiteitsbewijs. Uw identiteitsbewijs mag maximaal 5 jaar zijn verlopen. Zonder identiteitsbewijs én stempas mag u niet stemmen. Als u uw stempas kwijt bent kunt u een vervangende stempas aanvragen.

Bent u uw stempas kwijt? U kunt tot dinsdag 19 maart 2019 12.00 uur een vervangende stempas aanvragen. U meldt zich daarvoor bij de receptie op het gemeentehuis. Eén van de medewerkers van het cluster verkiezingen zal u een vervangende stempas verstrekken.

U kunt ook schriftelijk een verzoek voor een vervangende stempas indienen. Vul onderstaand formulier in. Dit formulier moet uiterlijk vrijdag 15 maart 2019 door de gemeente Echt-Susteren ontvangen zijn. U ontvangt daarna uw nieuwe stempas.

pdf Verzoek om een vervangende stempas (PDF, 34.14 KB)

Stuur dit formulier naar:

Gemeente Echt-Susteren
Postbus 450
6100 AL Echt

Oude stempas teruggevonden

Vindt u uw 'oude' stempas terug, dan kunt u daarmee niet stemmen. U kunt alleen met de nieuwe stempas uw stem uitbrengen.