Heeft u te maken met huiselijk geweld of ziet u de gevolgen van huiselijk geweld in uw omgeving? Kom naar de bijeenkomst van vrouwenvereniging ZijActief op vrijdag 1 december van 19.00 uur tot 21.30 uur in het Museum van de Vrouw in Echt.

Bijeenkomst

ZijActief organiseert in samenwerking met gemeente Echt-Susteren een avond met informatiestands en praktijkvoorbeelden met betrekking tot huiselijk geweld. De avond is niet alleen voor slachtoffers, maar ook voor mensen die anderen willen helpen of en signalerende rol hebben. Zowel vrouwen als mannen zijn van harte welkom. U kunt zich aanmelden door vóór 29 november een e-mail te sturen naar zijactiefzuiderpoort@gmail.com.

Orange the World

De bijeenkomst is onderdeel van de campagne ‘Orange the World’. Deze wereldwijde campagne tegen geweld tegen vrouwen en meisjes vindt ieder jaar plaats van 25 november (Internationale Dag tegen Geweld tegen Vrouwen) tot 10 december (Internationale Mensenrechtendag). Organisaties verenigen zich tijdens deze periode en organiseren samen bijeenkomsten om geweld tegen vrouwen te stoppen.

Geweld melden

Wilt u een huiselijk geweld bij u thuis of in uw omgeving melden? Neem dan contact op met Veilig Thuis door te bellen naar 0800 - 2000 of kijk op www.veiligthuisnml.nl.(externe link)