Vragen over het coronavirus (COVID-19)
De Rijksoverheid heeft om grip op het coronavirus te krijgen een aantal maatregelen genomen. Kijk hier voor de huidige maatregelen. Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover ? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Stormschade?

9 februari 2020
Stormschade
Stormschade? Zie hieronder wie u in welke situatie het beste kunt bellen. Indien de situatie niet acuut is en de schade plaatsvindt in de openbare ruimte, kunt u contact opnemen met de buitendienst van de gemeente via 06-22 19 82 82.

Deze week worden de restanten van de stormschades in Echt-Susteren opgeruimd. Uiteraard moet iedereen waakzaam blijven op loshangende objecten zoals bijvoorbeeld takken door stormschade.

In onze lanen, bos- en natuurterreinen wordt daarom nu nog hard gewerkt om deze ook weer veilig en begaanbaar te maken zodat iedereen weer kan genieten van de mooie natuur in Echt-Susteren. Dit vergt echter nog enige tijd.