Vragen over het coronavirus (COVID-19)
De Rijksoverheid heeft om grip op het coronavirus te krijgen een aantal maatregelen genomen. Kijk hier voor de huidige maatregelen. Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover ? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Tijdelijke afsluiting deel Mussenstraat

9 oktober 2018
Voor het verplaatsen van een bushalte en realiseren van nieuwe parkeerplaatsen en inritten aan de Mussenstraat in Echt wordt een gedeelte van de Mussenstraat afgesloten.

 De firma van de Kreeke voert de werkzaamheden uit. De afsluiting heeft tot gevolg dat de bushalte van Arriva tijdelijk buiten gebruik is. Met ingang van woensdag 17 oktober (7:00 uur), tot en met vrijdag 2 november (17:00 uur), is de omleiding van kracht. Nassauhof blijft vanuit de Pr. Hendrikstraat bereikbaar.