Vragen over het coronavirus (COVID-19)
Het coronavirus verspreidt zich razendsnel. Om de zorg toegankelijk te houden, moeten we onze contacten tot een minimum beperken. Nederland blijft daarom tot en met ten minste 9 februari in lockdown. Kijk hier voor de maatregelenHier (onder regionale maatregelen) vindt u het 'Intrekkingsbesluit Noodverordening COVID-19' van de Veiligheidsregio Limburg-Noord (18 november 2020). Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Toeristisch platform het Smalste Stukje Nederland

Platform van enthousiaste toeristische ondernemers die meewerken aan de ontwikkeling van het Smalste Stukje Nederland als toeristische trekpleister.

De werkgroep bestaat uit ambassadeurs van onze regio. Ondernemers met een kritische blik, die in een informele setting regelmatig ideeën delen om de regio te promoten. Tijdens de bijeenkomsten worden mogelijkheden voor samenwerking tussen de ondernemers besproken, ideeën uitgewerkt om de regio als toeristische plek te versterken en hoe hier inwoners en ondernemers meer bij te betrekken. De werkgroep bestaat uit vertegenwoordigers van Museum van de Vrouw, Livar, Roosterhoeve, De Graasboer, Golfbaan Echt-Susteren, All-In/Valdeludo, Madama Art en VVV Zuid-Limburg.