Vragen over het coronavirus (COVID-19)
De Rijksoverheid heeft op 31 maart de aangescherpte maatregelen verlengd (tot en met 28 april) om het coronavirus onder controle te krijgen. Kijk hier voor deze aangescherpte maatregelen. Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover ? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Gemeentehuis gesloten op maandag 13 april 2020
In verband met tweede Paasdag is het gemeentehuis maandag 13 april 2020 gesloten.

 

Update Echterstraat - Sint Joosterweg

29 oktober 2019
Echterstraat wegwerkzaamheden
De werkzaamheden in de Echterstraat-Sint Joostweg verlopen volgens planning. De eerste asfalteringswerkzaamheden zijn in het vooruitzicht.

Update 

Op maandag 4 november wordt het weggedeelte vanaf de Clarastraat t/m de kruising Weijenpasweg geasfalteerd (fase 1). Hier is deze dag geen verkeer mogelijk. Vervolgens starten op dinsdag 5 november de werkzaamheden voor fase 2. Dan wordt het weggedeelte vanaf de Rijksweg N276 t/m de kruising Clarastraat afgesloten voor doorgaand verkeer. Het verkeer wordt omgeleid. Op maandag 11 november wordt dit weggedeelte geasfalteerd en worden alle kruisingen rood geasfalteerd. Direct aanwonenden worden hierover met een bewonersbrief geïnformeerd.