Vragen over het coronavirus (COVID-19)
De Rijksoverheid heeft op 24 juni aangegeven dat de coronamaatregelen verder worden verruimd. Kijk hier voor de huidige maatregelen. Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover ? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Uw verkeerskennis opfrissen?

11 oktober 2018
Bent u senior, inwoner van de gemeente Echt-Susteren en wilt u als ervaren verkeersdeelnemer graag nog eens worden bijgespijkerd over de laatste verkeersregels? Grijp dan nu uw kans en schrijf u in voor de opfriscursus verkeer die start op 14 november!

Opfriscursus door Veilig Verkeer

Veilig Verkeer Nederland organiseert een opfriscursus verkeersregels bestaande uit drie bijeenkomsten van twee uur. Hier praat een gecertificeerd rijinstructeur u bij over alle verkeersregels die de laatste jaren veranderd zijn. Ook kunnen alle deelnemers van deze cursus zich (vrijblijvend) aanmelden voor een individuele praktijkrit in een eigen auto. Deze cursus heeft een informatief karakter, er is dus geen sprake van een verkeersexamen.


Inschrijven cursus

De cursus start op 14 november met twee aansluitende bijeenkomsten op 21 november en 28 november. De cursusdagen duren van 13.30 uur tot 15.30 uur en zijn in het gemeentehuis in Echt. U kunt zich tot en met 1 november inschrijven via www.vvn.nl/ opfrisecht of telefonisch via 088-5248850. De populariteit van de cursus is de afgelopen jaren flink toegenomen. Schrijf u daarom op tijd in want vol is vol. Na uw inschrijving ontvangt u ruim van tevoren een bevestiging met de benodigde gegevens.