Vakantietijd: vraag uw reisdocument tijdig aan

18 mei 2017
Sinds 1 januari 2017 werkt de gemeente uitsluitend op afspraak voor onder meer het aanvragen van een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs. Een afspraak maakt u eenvoudig via onze website.

Vraag uw documenten tijdig aan

De zomervakantie komt er weer aan. Veel mensen kijken dan pas in hun reisdocumenten naar de geldigheidsduur van het reisdocument. Voorkom stress en extra kosten en vraag tijdig een nieuw reisdocument aan. Vanwege de drukte kan het aanvragen van een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs langer duren dan normaal. De gemeente probeert de wachttijden zoveel mogelijk terug te dringen. Daarom zijn er op maandagavond meer mogelijkheden om uw afspraak in te plannen.


Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak dan af!

Door te werken op afspraak zijn de wachttijden in het gemeentehuis korter en sluit onze dienstverlening beter aan bij de wensen van onze bezoekers. U kunt zelf eenvoudig en snel een afspraak maken via onze website. U krijgt dan een bevestigingsmail met de gegevens van uw afspraak. Ook ontvangt u twee dagen vóór de afspraak een herinneringsmail. Heeft u een afspraak gemaakt, maar blijkt u onverhoopt toch niet te kunnen, zeg uw afspraak dan tijdig af. Dit kunt u eenvoudig zelf doen via de links in de bevestigingsmail, of telefonisch. Op die manier kunnen we de wachttijd verder terugdringen en kunnen we iedereen sneller helpen.