Vragen over het coronavirus (COVID-19)
Het coronavirus verspreidt zich razendsnel. Om de zorg toegankelijk te houden, moeten we onze contacten tot een minimum beperken. Nederland blijft daarom tot en met ten minste 9 februari in lockdown. Kijk hier voor de maatregelenHier (onder regionale maatregelen) vindt u het 'Intrekkingsbesluit Noodverordening COVID-19' van de Veiligheidsregio Limburg-Noord (18 november 2020). Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Vakantietijd: vraag uw reisdocument tijdig aan

25 mei 2020
De zomervakantie komt er weer aan. Veel mensen kijken dan pas in hun reisdocumenten naar de geldigheidsduur van het reisdocument.

Vraag uw documenten tijdig aan

Voorkom stress en extra kosten en vraag tijdig een nieuw reisdocument aan. Vanwege de drukte kan het aanvragen van een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs langer duren dan normaal. De gemeente probeert de wachttijden zoveel mogelijk terug te dringen. Daarom zijn er op maandagavond meer mogelijkheden om uw afspraak in te plannen.


Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak dan af!

Door te werken op afspraak zijn de wachttijden in het gemeentehuis korter en sluit onze dienstverlening beter aan bij de wensen van onze bezoekers. U kunt zelf eenvoudig en snel een afspraak maken via onze website. U krijgt dan een bevestigingsmail met de gegevens van uw afspraak. Ook ontvangt u twee dagen vóór de afspraak een herinneringsmail. Heeft u een afspraak gemaakt, maar blijkt u onverhoopt toch niet te kunnen, zeg uw afspraak dan tijdig af. Dit kunt u eenvoudig zelf doen via de links in de bevestigingsmail, of telefonisch. Op die manier kunnen we de wachttijd verder terugdringen en kunnen we iedereen sneller helpen.