Vragen over het coronavirus (COVID-19)
De Rijksoverheid heeft op 24 juni aangegeven dat de coronamaatregelen verder worden verruimd. Kijk hier voor de huidige maatregelen. Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover ? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Veilig Verkeer Nederland organiseert binnenkort ook in uw buurt de bijeenkomst “Het Nieuwe Fietsen”

8 augustus 2019
Alle senioren die graag willen blijven fietsen en met elkaar ervaringen, leuke routes en tips uitwisselen, zijn van harte welkom. De bijeenkomst staat onder leiding van een expert van Veilig Verkeer Nederland en in het teken van vrij bewegen in het verkeer.

Onderwerpen die aan bod komen:

  1. Slim omgaan met drukke fietspaden
  2. Kwetsbaarheid in het verkeer
  3. Conditie van het lichaam
  4. Veilig fietsen

Tijdens de bijeenkomst komen er ook praktische filmpjes, foto’s en stellingen aan bod. Onder het genot van een kopje koffie en/of thee leren deelnemers meer over ‘Het Nieuwe Fietsen’. De bijeenkomst in Echt vindt plaats in het gemeentehuis van Echt op 16 september 2019 vanaf 13.30 – 16.00 uur. De bijeenkomst duurt ongeveer 2,5 uur en biedt plaats aan max. 20 gasten (vol=vol).

Aanmelden

Heeft u interesse in deze bijeenkomst meld u dan aan via de website: www.vvn.nl/hetnieuwefietsen of bij VVN Steunpunt Zuid via telefoonnummer: 088-5248850