Gewijzigde openingstijden rondom Pasen
Op maandag 2 april (2de Paasdag) is het gemeentehuis gesloten, ook de burgerlijke stand is op deze dag niet bereikbaar. Om die reden is de gemeente (uitsluitend op afspraak) op dinsdag 3 april van 09:00 tot 13:00 uur extra geopend. Alleen voor het afhalen van uw paspoort, ID-kaart of rijbewijs kunt u zonder afspraak terecht. Voor aangifte van geboorte en overlijden kunt u zich op dinsdagochtend melden aan de receptie op het gemeentehuis. Telefonisch is het gemeentehuis op dinsdag 3 april regulier te bereiken van 09:00 tot 17:00 uur.

Verspreiding duurzaamheidskrant

9 maart 2018
duurzaamheidskrant
Vorige week zijn er veel klachten binnengekomen over de verspreiding van de duurzaamheidskrant.

Opnieuw bezorgen

Dit vinden wij natuurlijk erg vervelend. In de duurzaamheidskrant staat veel interessante informatie over duurzamer leven en hoe de gemeente hierbij kan helpen. Vandaar dat we in overleg met de uitgever van de duurzaamheidskrant hebben besloten om de krant, volledig gemaakt van gerecycled papier, opnieuw te laten bezorgen bij alle huishoudens van de gemeente (met uitzondering van mensen met een nee/nee sticker).


Niet ontvangen? Laat het weten!

Graag willen we u vragen om uw brievenbus in de gaten te houden op 14 en 15 maart. Dan verschijnt de krant namelijk opnieuw samen met het Waekblaad. Is de krant na 15 maart nog steeds niet bij u terecht gekomen? Laat het dan weten door een mail te sturen met uw adres en postcode naar info@ettgroep.nl.


Digitale versie

U kunt de duurzaamheidskrant hier digitaal bekijken.