Voucher voor kinderfeestje

Ieder kind moet een kinderfeestje kunnen geven. Om ook kinderen van gezinnen met een laag inkomen deze kans te geven verstrekt de gemeente een voucher voor een kinderfeest.

Voor wie

  • Kinderen in de leeftijd van 5 tot 13 jaar van ouders met een minimuminkomen tot 120% van het bijstandsniveau

De waarde van de voucher is € 150,-. De voucher is onder meer te gebruiken bij entertainmentcentrum  All-in Echt, buitenspeeltuin Valdeludo, zwembad In de Bandert, binnenspeeltuin De Ballon en Stichting Tiba Aventures.


Aanvragen

De vouchers worden verstuurd naar de gezinnen waarvan bij de gemeente bekend is dat de ouders een minimuminkomen tot 120% van het bijstandsniveau hebben. Wanneer gezinnen een bijstandsuitkering van de gemeente ontvangen, worden ze automatisch benaderd door de gemeente en ontvangen de kinderen de voucher per post. Voldoet u ook aan deze voorwaarde, maar is dit nog niet bij de gemeente bekend? Neem dan contact op om te zien of uw kind in aanmerking komt.


Ondernemers

De gemeente is nog op zoek naar ondernemers die zich ook willen aansluiten bij dit initiatief. Bent u deze ondernemer? Neem dan contact op met mevrouw D. Delahaije van de gemeente.