Vragen over het coronavirus (COVID-19)
Het coronavirus verspreidt zich razendsnel. Om de zorg toegankelijk te houden, moeten we onze contacten tot een minimum beperken. De lockdown en de avondklok blijven tenminste tot en met 20 april van kracht. De avondklok wordt wel iets aangepast. Vanaf 31 maart gaat de avondklok een uur later in om 22.00 uur. Kijk hier voor de maatregelenHier (onder regionale maatregelen) vindt u het 'Intrekkingsbesluit Noodverordening COVID-19' van de Veiligheidsregio Limburg-Noord (18 november 2020). Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Webinar ‘Belevingsonderzoek veiligheid Chemelot’ op donderdag 15 april

7 april 2021
Digitale informatieavond laptop
Op dinsdag 6 april 2021 publiceerde het RIVM de resultaten van het onderzoek naar de veiligheidsbeleving van bewoners rondom chemiecluster Chemelot. Om geïnteresseerde omwonenden meer uitleg te geven over de resultaten en de vervolgacties, organiseert Veiligheidsregio Zuid-Limburg samen met het RIVM, Chemelot, gemeenten, GGD en provincie, een zogenoemde webinar. Deze vindt plaats op donderdag 15 april en start om 20.00 uur.

Webinar

Een webinar is een presentatie die via internet te volgen is. U heeft hiervoor een computer, tablet of telefoon nodig. Tijdens het webinar geeft het RIVM uitleg over de resultaten van het onderzoek. De onderzoeksresultaten worden door Chemelot, Veiligheidsregio Zuid-Limburg en andere overheidspartijen gebruikt voor het verbeteren van de risicocommunicatie. Daarom licht Veiligheidsregio Zuid-Limburg tijdens het webinar toe wat er met de resultaten gebeurt. Tijdens het webinar kunt u mondeling of via de chatfunctie vragen stellen. De resultaten van het onderzoek kunt u hier bekijken.


Datum en tijd

Het webinar vindt plaats op donderdag 15 april en start om 20.00 uur. De presentatie duurt tot ongeveer 21.00 uur. 


Aanmelden

Aanmelden voor het webinar is noodzakelijk. Als u zich hier heeft aangemeld, ontvangt u via het opgegeven e-mailadres een link naar het webinar. Daarin staat ook meer informatie.