Vragen over het coronavirus (COVID-19)
De Rijksoverheid heeft op 24 juni aangegeven dat de coronamaatregelen verder worden verruimd. Kijk hier voor de huidige maatregelen. Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover ? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Wegonderhoud Roosteren en Susteren

7 november 2019
Wegwerkzaamheden
De gemeente Echt-Susteren heeft Mouwrik Waardenburg opdracht gegeven voor wegonderhoud in Roosteren en Susteren. De werkzaamheden worden in verschillende fases uitgevoerd en bestaan uit asfalt- en kleinere bestratingherstelwerkzaamheden. 

Planning 

De werkzaamheden worden uitgevoerd in Roosteren (Oevereind vanaf huisnummer 80 tot de Kempstraat) en in Susteren (gedeelte Willibrordusstraat tussen Molenlaan en Wigibaldplein). Volgens planning werkt de aannemer van woensdag 13 november 2019 tot en met dinsdag 19 november. De werkzaamheden worden per straat uitgevoerd en afgewerkt. Direct aanwonenden worden hierover met een bewonersbrief geïnformeerd. 


Verkeersmaatregelen 

De aannemer zet de werkvakken af om de werkzaamheden snel en veilig uit te voeren. Ook wordt er, indien nodig, een tijdelijke omleidingsroute aangegeven. Het is mogelijk dat de werkzaamheden enige verkeershinder met zich meebrengen. De aannemer probeert dit tot een minimum te beperken. Hiervoor graag begrip. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dhr. J. Gehlen via info@echt-susteren.nl