Vragen over het coronavirus (COVID-19)
De Rijksoverheid heeft op 24 juni aangegeven dat de coronamaatregelen verder worden verruimd. Kijk hier voor de huidige maatregelen. Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover ? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Werkzaamheden Nobelweg industrieterrein de Berk

30 oktober 2018
de berk
In opdracht van de gemeente Echt-Susteren gaat Brouwers (Infra-ontwikkeling en Management BV) van maandag 5 november tot en met zaterdag 17 november wegwerkzaamheden verrichten op de Nobelweg in Echt nabij het Medisch Diagnostisch Centrum.

Bereikbaarheid tijdens de werkzaamheden

De werkzaamheden zijn bedoeld om de verkeersveiligheid te verbeteren. Hierbij wordt ook de bushalte aangepast en de oversteekplaats veiliger gemaakt. Tijdens de uitvoering is het weggedeelte tussen Nobelweg 7 en 10 afgesloten zodat er snel en vooral veilig gewerkt kan worden. Het doorgaande verkeer wordt tijdens de gehele duur van het werk kort omgeleid. Het Medisch Diagnostisch Centrum en de andere bedrijven gelegen aan de Nobelweg en de Kelvinweg zijn tijdens de uitvoering wel bereikbaar.