Vragen over het coronavirus (COVID-19)
De Rijksoverheid heeft op 24 juni aangegeven dat de coronamaatregelen verder worden verruimd. Kijk hier voor de huidige maatregelen. Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover ? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Woning Maria Hoop gesloten na vondst hennepplantage

18 juli 2019
Burgemeester Jos Hessels heeft een woning aan de Schellaertstraat in Maria Hoop voor drie maanden gesloten vanwege een overtreding van de Opiumwet. In de woning is op 21 mei een hennepplantage met 684 hennepplanten aangetroffen.

Op slot

De woning is van donderdag  18 juli 2019 tot vrijdag 18 oktober 2019 verboden terrein voor iedereen. Burgemeester Hessels :”Samen met politie blijven we er bovenop zitten. Het verbouwen en verhandelen van hennep  lijkt een snelle en onschuldige manier van geld verdienen, maar dat is het natuurlijk niet. Het is gevaarlijk en de pakkans wordt daarnaast steeds groot.”