Gewijzigde openingstijden rondom carnaval

In verband met carnaval is het gemeentehuis op maandag 24 februari en dinsdag 25 februari volledig gesloten. Voor werkzaamheden die niet uitgesteld kunnen worden, zoals geboorte- en overlijdensaangiftes, wordt een uitzondering gemaakt. Deze aangiftes kunt u op dinsdag 25 februari tussen 11.00 en 12.00 uur doen in het gemeentehuis. Houd rekening met de carnavalsoptochten door de Nieuwe Markt vrij van auto's te houden.

Woning Maria Hoop gesloten na vondst hennepplantage

18 juli 2019
Burgemeester Jos Hessels heeft een woning aan de Schellaertstraat in Maria Hoop voor drie maanden gesloten vanwege een overtreding van de Opiumwet. In de woning is op 21 mei een hennepplantage met 684 hennepplanten aangetroffen.

Op slot

De woning is van donderdag  18 juli 2019 tot vrijdag 18 oktober 2019 verboden terrein voor iedereen. Burgemeester Hessels :”Samen met politie blijven we er bovenop zitten. Het verbouwen en verhandelen van hennep  lijkt een snelle en onschuldige manier van geld verdienen, maar dat is het natuurlijk niet. Het is gevaarlijk en de pakkans wordt daarnaast steeds groot.”