Vanwege de Echter kermis is er op maandag 4 oktober 2021 geen avondopenstelling. Het gemeentehuis sluit die dag om 17:00 uur.

Zwerfvuil

De gemeente Echt-Susteren gebruikt Fixi. Met Fixi maakt u snel en gemakkelijk met uw smartphone een melding van problemen in de openbare ruimte zoals rondzwervend afval, een kapotte of overvolle prullenbak of een bijplaatsing bij een container. Via Fixi verstuurt u de melding, met een duidelijke foto en de exacte plaats, direct naar de gemeente, zodat de gemeente het probleem voor u kan oplossen.

Hoe werkt Fixi?

Ziet u iets dat niet thuishoort in de gemeente? Maak dan meteen een melding via Fixi. Het maken van een melding is makkelijk. Download de Fixi app gratis in de app-store van Google of Apple. U opent de app, geeft de locatie aan, maakt een duidelijke foto en beschrijft het probleem. De gemeente gaat aan de slag met uw melding, vraagt indien nodig meer informatie en houdt u op de hoogte van de afhandeling. Met behulp van de app kunt u ook zien of het probleem al door iemand anders is gemeld. Heeft u geen smartphone? Geen probleem, u kunt ook hier een melding doorgeven via de website van de gemeente. Samen met de gemeente draagt u bij aan een leefbare, veilige en schone omgeving.