Vragen over het coronavirus (COVID-19)
Het coronavirus verspreidt zich razendsnel. Om de zorg toegankelijk te houden, moeten we onze contacten tot een minimum beperken. Nederland blijft daarom tot en met ten minste 9 februari in lockdown. Kijk hier voor de maatregelen. Hier (onder regionale maatregelen) vindt u het 'Intrekkingsbesluit Noodverordening COVID-19' van de Veiligheidsregio Limburg-Noord (18 november 2020). Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Aanbieders van Jeugdhulp en Wmo Midden-Limburg

Hier vindt u informatie voor Wmo- of Jeugdhulpaanbieders met en zonder een contract met de gemeente Echt-Susteren.

Bent u een Wmo- of Jeugdhulpaanbieder met een contract met de gemeente Echt-Susteren en heeft bij u een calamiteit plaatsgevonden die ernstige gevolgen heeft voor de cliënt of zijn omgeving? In dat geval bent u verplicht om deze te melden bij de gemeente. U kunt uw calamiteit melden door het meldingsformulier in te vullen via deze link. Daar vindt u bovendien meer informatie over de procedure.

De gemeente Echt-Susteren werkt bij de inkoop van Jeugdhulp en Wmo begeleiding nauw samen met andere gemeenten in de regio Midden-Limburg-Oost. Bent u een gecontracteerde aanbieder, of heeft u interesse om toe te treden tot één van onze overeenkomsten? Dan verwijzen wij u voor alle informatie en contactgegevens graag door naar onze regionale website www.sociaaldomeinmlo.nl.