Vragen over het coronavirus (COVID-19)
De Rijksoverheid heeft op 31 maart de aangescherpte maatregelen verlengd (tot en met 28 april) om het coronavirus onder controle te krijgen. Kijk hier voor deze aangescherpte maatregelen. Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover ? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Gemeentehuis gesloten op maandag 13 april 2020
In verband met tweede Paasdag is het gemeentehuis maandag 13 april 2020 gesloten.

 

Aanbieders van Jeugdhulp en Wmo Midden-Limburg

Hier vindt u informatie voor Wmo- of Jeugdhulpaanbieders met en zonder een contract met de gemeente Echt-Susteren.

Bent u een Wmo- of Jeugdhulpaanbieder met een contract met de gemeente Echt-Susteren en heeft bij u een calamiteit plaatsgevonden die ernstige gevolgen heeft voor de cliënt of zijn omgeving? In dat geval bent u verplicht om deze te melden bij de gemeente. U kunt uw calamiteit melden door het meldingsformulier in te vullen via deze link. Daar vindt u bovendien meer informatie over de procedure.

De gemeente Echt-Susteren werkt bij de inkoop van Jeugdhulp en Wmo begeleiding nauw samen met andere gemeenten in de regio Midden-Limburg-Oost. Bent u een gecontracteerde aanbieder, of heeft u interesse om toe te treden tot één van onze overeenkomsten? Dan verwijzen wij u voor alle informatie en contactgegevens graag door naar onze regionale website www.sociaaldomeinmlo.nl.