Let op: in verband met de aangescherpte coronamaatregelen is het gemeentehuis de komende maandagen vanaf 17.00 uur gesloten. 

Papieren coronabewijs aanvragen? Bel dan met de CoronaCheck-helpdesk (0800-1421).

Het Smalste Stukje Nederland

Er is een plek in Limburg waar je binnen korte tijd van België naar Duitsland wandelt. Daar, in het smalste stukje Nederland, ligt Echt-Susteren. Een gemeente omringd door buitenlandse grenzen. Echt-Susteren is een plek waar je de hectiek van vandaag de dag kunt ontvluchten en waar je kunt onthaasten. Waar je volop tijd en aandacht voor jezelf en voor elkaar kunt nemen. Waar je het goede leven in al haar facetten mag ervaren: goede infrastructuur, oude stadjes, pittoreske dorpjes, schitterende natuur, lekker eten, kunst en cultuur.
Oneindig veel mogelijkheden om te genieten en te recreëren, zoals Leisurepark ‘In de Bandert’ (met overdekt zwembad en grand café, sporthal, tennispark en sportvelden) en de fraaie bos- en natuurgebieden zoals De Doort, Het Kranenbroek, Het IJzerenbosch en natuurreservaat ’t Hout. De gemeente heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden: vakantiepark, (mini)campings, hotels en bed & breakfast accommodaties.

Meer informatie

Meer weten over het Smalste Stukje Nederland? Ga naar www.hetsmalstestukjenederland.nl. U kunt ook terecht bij de VVV winkel in Echt (Bovenstestraat 11, Echt). Op de digitale evenementenkalender staan ook activiteiten die plaatsvinden in de gemeente. U kunt zelf ook activiteiten doorgeven om te laten toevoegen aan de kalender.