Let op: in verband met de aangescherpte coronamaatregelen is het gemeentehuis de komende maandagen vanaf 17.00 uur gesloten. 

Papieren coronabewijs aanvragen? Bel dan met de CoronaCheck-helpdesk (0800-1421).

Toegankelijkheid

De gemeente Echt-Susteren is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Wij doen er alles aan deze toegankelijk, actueel en juist te houden.

Wij streven naar een optimale dienstverlening en zorgvuldige afhandeling van vragen. Informatie over de gemeente Echt-Susteren, gemeentelijk beleid en gemeentelijke producten en diensten vindt u op deze website. Als u een mail ontvangt die niet voor u bestemd is, vragen wij u de e-mail terug te sturen naar de afzender en de e-mail te verwijderen. 

Is bepaalde informatie voor u niet toegankelijk of komt u iets tegen wat niet juist is? Stuur een e-mail met uw vraag of opmerking naar info@echt-susteren.nl onder vermelding van toegankelijkheid of bel ons via (0475) 478 478.


Toegankelijkheid

De toegankelijkheid van deze site is gewaarborgd, doordat de webrichtlijnen van de overheid worden nagestreefd. Zie hieronder onze huidige toegankelijkheidsverklaring.

Het toegankelijkheidslabel van Gemeente Echt-Susteren. Volg de link voor de toegankelijke versie van dit label.