Er zijn allerlei manieren voor ondernemers om hun energiekosten te verlagen. Om hen wegwijs te maken in de mogelijkheden is het Energieloket MKB ontwikkeld. Op www.groene-economie.com/energieloket(externe link) is informatie te vinden over subsidie- en fiscale mogelijkheden bij investeringen in energiebesparing en het duurzaam opwekken van energie. Ook geeft het loket uitleg over de wettelijke verplichtingen bij energiebesparende maatregelen.

Wegwijs in energietransitie

Het Energieloket MKB(externe link) helpt ondernemers wegwijs te worden in de voorschriften en mogelijkheden. De website geeft uitleg over wat de energietransitie voor bedrijven kan betekenen en waar ondernemers terecht kunnen voor advies en ondersteuning.

Onafhankelijke website

Het Energieloket MKB(externe link) is een onafhankelijke website die wordt beheerd door de stichting Groene Economie Limburg. Het loket is ontwikkeld met financiële steun van de provincie Limburg en de Limburgse gemeenten.

Gratis vraagbaak

Op het Energieloket MKB is ook een vraagbaak aanwezig waar ondernemers hun vragen kunnen
stellen. Deze dienstverlening is gratis. Nu al vragen? Stuur een e-mail naar info@energieloketmkb.com of bel telefoonnummer 0475 79 40 51.