Vragen over het coronavirus (COVID-19)
Het coronavirus verspreidt zich razendsnel. Om de zorg toegankelijk te houden, moeten we onze contacten tot een minimum beperken. De lockdown en de avondklok blijven tenminste tot en met 20 april van kracht. De avondklok wordt wel iets aangepast. Vanaf 31 maart gaat de avondklok een uur later in om 22.00 uur. Kijk hier voor de maatregelenHier (onder regionale maatregelen) vindt u het 'Intrekkingsbesluit Noodverordening COVID-19' van de Veiligheidsregio Limburg-Noord (18 november 2020). Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Bedrijfskavels

Beschikbare kavels

Op bedrijventerrein De Berk, Bovenregionaal bedrijventerrein Sint Joost en Leisurepark De Bandert zijn met regelmaat kavels beschikbaar. Deze kavels zijn onder andere ideaal voor bedrijven in de sectoren logistiek, life science, automotive en modern gemengd. Ze bieden ook plaats voor de leisuremarkt.

Meer informatie
Voor meer informatie over beschikbare kavels kunt u contact opnemen met de bedrijvencontactfunctionaris via bedrijfscontactpunt@echt-susteren.nl