Bedrijventerrein de Berk

De gemeente Echt-Susteren heeft plannen om het bedrijventerrein 'De Berk' in Echt uit te breiden. Hiermee komen ca. 45 kavels vrij voor het midden- en kleinbedrijf (MKB). Het gebied bevindt zich ten oosten van het bestaande bedrijventerrein 'De Berk'.

Bestemmingsplan

Na bekendmaking van het voorontwerpbestemmingsplan (juli 2022) en vervolgens het doorlopen van de ontwerpbestemmingsplan-procedure (juni 2023) heeft de gemeenteraad op 9 november 2023 het bestemmingsplan vastgesteld.

Bestemmingsplan inzien

U kunt het bestemmingsplan en/of het exploitatieplan digitaal bekijken via: omgevingswet.overheid.nl/regels-op-de-kaart

Op de webpagina die verschijnt klikt u in de linkerbovenhoek op 'Document zoeken' (naast 'Locatie zoeken'), vul vervolgens in het zoekveld 'Bedrijventerrein de Berk' in en klikt op het loepje (vergrootglas).
Het plan komt nu als resultaat in de lijst te staan. U kunt het bestemmingsplan en/of exploitatieplan (vastgesteld 2023-11-09) in de lijst aanklikken om het te bekijken.

Meer (algemene) informatie over de bestemmingsplanprocedure vindt u op de pagina Procedure bestemmingsplan.

Hoe verder?

De voorbereidende werkzaamheden voor de daadwerkelijke uitvoering zullen vanaf nu verder opgepakt worden. Het is de bedoeling om in 2025 in delen/gefaseerd te starten met de aanleg/bouw van het bedrijventerrein. Via deze website maar ook via het 't Waekblaad en de digitale nieuwsbrief wordt tegen die tijd meer informatie bekend gemaakt.

Digitale Nieuwsbrief

U kunt zich aanmelden voor de nieuwe digitale nieuwsbrief. Via deze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen rondom de uitbreiding van het bedrijventerrein. Aanmelden kan via [email protected] onder vermelding van 'Aanmelding nieuwsbrief'.*

*Met het toesturen van een e-mail onder vermelding van "aanmelding nieuwsbrief", gaat u ermee akkoord dat wij uw persoonsgegevens (in dit geval uw e-mailadres en naam) gebruiken om u op de hoogte houden van de ontwikkelingen omtrent het nieuws en de ontwikkelingen van het bedrijventerrein de Berk. U kunt te allen tijde het toesturen van de nieuwsbrief stoppen door naar hetzelfde e-mailadres [email protected] een e-mail te sturen waarin u aangeeft de nieuwsbrief niet meer te willen ontvangen. Op onze website leest u hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan.

Meer informatie

Heeft u vragen? Neemt u dan contact op met Gaston Thijssen of Peter Kempkens. Dat kan via telefoonnummer 0475 478 478 of via e-mail [email protected].

Bent u als bedrijf geïnteresseerd in de uitbreiding van het bedrijventerrein en de mogelijkheden? Hiervoor kunt u terecht bij het Bedrijfscontactpunt. U kunt contact opnemen met de Accountmanager Bedrijven Hugo Zontrop via 0475 478 478 / 06 11 38 86 42 of per e-mail via [email protected].