Vragen over het coronavirus (COVID-19)
De Rijksoverheid heeft om grip op het coronavirus te krijgen een aantal maatregelen genomen. Kijk hier voor de huidige maatregelen. Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover ? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Bedrijventerrein De Berk

Uitbreiding bedrijventerrein De Berk

Commissievergadering Omgeving

In de Commissievergadering Omgeving zijn op 21 september 2020 de plannen gepresenteerd voor een mogelijke uitbreiding van bedrijventerrein De Berk. Het betreft een kleinschalige uitbreiding van het bestaande terrein, waarbij een groene en duurzame invulling van het terrein vooropstaat.

Wilt u de uitzending of de presentatie nog een keer bekijken? Klik dan op de volgende link: https://bit.ly/3iScx5L

pdf Presentatie bedrijventerrein De Berk Commissie Omgeving (PDF, 5.73 MB)


Informatieavonden

Op woensdag 14 en donderdag 15 oktober waren twee informatieavonden in Cultuurhuis Edith Stein gepland. Tijdens deze bijeenkomsten stond de uitbreiding van bedrijventerrein De Berk centraal.

Door coronamaatregelen komen beide avonden helaas te vervallen. De informatie over de uitbreiding vindt nu digitaal plaats op donderdag 15 oktober om 19:00 uur. Na de presentatie is er volop gelegenheid voor het stellen van vragen.

Via de link kunt u de digitale informatiebijeenkomst volgen:  https://bit.ly/2H34SEb


Meer informatie

Heeft u vragen? Neemt u dan contact op met Stan Smeets, projectleider uitbreiding bedrijventerrein De Berk. Dat kan via telefoonnummer 06 51094695 of via e-mail sml.smeets@echt-susteren.nl