Vanwege de Provinciale Staten verkiezingen en de waterschapsverkiezingen is het gemeentehuis op woensdag 20 maart 2019 gesloten voor bezoekers. Ook telefonisch is het gemeentehuis die dag niet bereikbaar. Uitsluitend het stembureau in het gemeentehuis is geopend van 7.30 tot 21.00 uur.

Bouwtekening

U kunt bij de gemeente de volgende bouwtekeningen opvragen:

  • Tekeningen van alle bestaande gebouwen in Echt-Susteren
  • Tekeningen die horen bij een aanvraag voor een omgevingsvergunning

U ontvangt de tekeningen meestal binnen twee weken. De documenten worden in principe digitaal aan u toegestuurd. De kosten voor het maken en verzenden van digitale scans bedragen €7,50 (2019). U kunt deze via het contactformulier of telefonisch aanvragen . Als u vragen heeft over een bouwtekening kunt u telefonisch contact opnemen met de gemeente.

Bouwtekeningen tot 2013 vraagt u op bij het gemeentearchief. U kunt een tekening opvragen via het contactformulier. U krijgt deze digitaal toegezonden. De kosten voor het maken en verzenden van digitale scans bedragen €7,50 (2019). U kunt ook een afspraak maken voor het inzien van bouwtekeningen tot 2013. Kijk hiervoor bij Inzage archiefstukken. Eventuele afdrukken (gemaakt door de gemeentearchivaris tijdens de afspraak) worden in rekening gebracht.