Vragen over het coronavirus (COVID-19)
De Rijksoverheid heeft om grip op het coronavirus te krijgen een aantal maatregelen genomen. Kijk hier voor de huidige maatregelenHier (onder regionale maatregelen) vindt u de meest actuele noodverordening van de Veligheidsregio Limburg-Noord. Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover ? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Bouwtekening

U kunt bij de gemeente de volgende bouwtekeningen opvragen:

  • Tekeningen van alle bestaande gebouwen in Echt-Susteren
  • Tekeningen die horen bij een aanvraag voor een omgevingsvergunning

U ontvangt de tekeningen meestal binnen twee weken. De documenten worden in principe digitaal aan u toegestuurd. De kosten voor het maken en verzenden van digitale scans bedragen €7,65 (2020). U kunt deze via het contactformulier of telefonisch aanvragen . Als u vragen heeft over een bouwtekening kunt u telefonisch contact opnemen met de gemeente.

Bouwtekeningen tot 2013 vraagt u op bij het gemeentearchief. U kunt een tekening opvragen via het contactformulier. U krijgt deze digitaal toegezonden. De kosten voor het maken en verzenden van digitale scans bedragen €7,65 (2020). U kunt ook een afspraak maken voor het inzien van bouwtekeningen tot 2013. Kijk hiervoor bij Inzage archiefstukken. Eventuele afdrukken (gemaakt door de gemeentearchivaris tijdens de afspraak) worden in rekening gebracht.