Op maandag 22 april (Tweede Paasdag) is het gemeentehuis zowel voor bezoekers als ook telefonisch gesloten. Ook de burgerlijke stand is op deze dag niet bereikbaar. Om die reden is de gemeente uitsluitend op afspraak extra geopend op dinsdag 23 april van 9:00 tot 13:00 uur. Alleen voor het afhalen van uw paspoort, ID-kaart of rijbewijs kunt u zonder afspraak terecht. Voor aangifte van geboorte en overlijden kunt u zich op dinsdagochtend melden aan de receptie op het gemeentehuis. Telefonisch is het gemeentehuis op dinsdag 23 april regulier te bereiken van 9:00 tot 17:00 uur.

Geheimhouding persoonsgegevens

Na een aanvraag van geheimhouding geven we uw persoonsgegevens niet door aan:

  • Derden, zoals een notaris of advocaat. Zij krijgen uw gegevens alleen als dit wettelijk verplicht is of als zij gegevens nodig hebben om hun werk te doen
  • Niet-commerciële instellingen, zoals sport- en muziekverenigingen of particulieren
  • Stichting Interkerkelijke Ledenadministratie (SILA)

U kunt de geheimhouding van uw persoonsgegevens ook weer opheffen.

Meer weten? Rijksoverheid Wet bescherming persoonsgegevens

Hebt u geheimhouding van uw persoonsgegevens aangevraagd? U ontvangt van ons een brief. Daarin staat dat de gemeente Echt-Susteren uw persoonsgegevens voortaan geheim houdt.

Vul het formulier 'verzoek tot geheimhouding persoonsgegevens’ in.

pdf Verzoek geheimhouding persoonsgegevens (PDF, 93.47 KB)

Stuur het ingevulde formulier met een kopie van uw geldige legitimatiebewijs naar

Gemeente Echt-Susteren
Postbus 450
6100 AL Echt

Een verzoek tot geheimhouding persoonsgegevens kost niets.