Rondom de feestdagen zijn er aanpassingen in de openingstijden en bereikbaarheid van de gemeente:

  • Donderdag 19 december is het gemeentehuis vanaf 15:00 uur telefonisch niet bereikbaar
  • Dinsdag 24 december is het gemeentehuis telefonisch bereikbaar van 09:00-13:00 uur
  • Op eerste en tweede kerstdag (woensdag 25 en donderdag 26 december) is het gemeentehuis gesloten
  • Op oudjaarsdag (dinsdag 31 december) is het gemeentehuis telefonisch bereikbaar van 09:00-13:00 uur
  • Op nieuwjaarsdag 1 januari 2020 is het gemeentehuis gesloten
  • Donderdag 2 januari 2020 is het gemeentehuis geopend van 11:00-13:00 uur en telefonisch bereikbaar van 11:00-17:00 uur

Geheimhouding persoonsgegevens

Na een aanvraag van geheimhouding geven we uw persoonsgegevens niet door aan:

  • Derden, zoals een notaris of advocaat. Zij krijgen uw gegevens alleen als dit wettelijk verplicht is of als zij gegevens nodig hebben om hun werk te doen
  • Niet-commerciële instellingen, zoals sport- en muziekverenigingen of particulieren
  • Stichting Interkerkelijke Ledenadministratie (SILA)

U kunt de geheimhouding van uw persoonsgegevens ook weer opheffen.

Meer weten? Rijksoverheid Wet bescherming persoonsgegevens

Hebt u geheimhouding van uw persoonsgegevens aangevraagd? U ontvangt van ons een brief. Daarin staat dat de gemeente Echt-Susteren uw persoonsgegevens voortaan geheim houdt.

Vul het formulier 'verzoek tot geheimhouding persoonsgegevens’ in.

pdf Verzoek geheimhouding persoonsgegevens (PDF, 93.47 KB)

Stuur het ingevulde formulier met een kopie van uw geldige legitimatiebewijs naar

Gemeente Echt-Susteren
Postbus 450
6100 AL Echt

Een verzoek tot geheimhouding persoonsgegevens kost niets.