Vragen over het coronavirus (COVID-19)
De Rijksoverheid heeft op 24 juni aangegeven dat de coronamaatregelen verder worden verruimd. Kijk hier voor de huidige maatregelen. Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover ? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Geheimhouding persoonsgegevens

Na een aanvraag van geheimhouding geven we uw persoonsgegevens niet door aan:

  • Derden, zoals een notaris of advocaat. Zij krijgen uw gegevens alleen als dit wettelijk verplicht is of als zij gegevens nodig hebben om hun werk te doen
  • Niet-commerciële instellingen, zoals sport- en muziekverenigingen of particulieren
  • Stichting Interkerkelijke Ledenadministratie (SILA)

U kunt de geheimhouding van uw persoonsgegevens ook weer opheffen.

Meer weten? Rijksoverheid Wet bescherming persoonsgegevens

Hebt u geheimhouding van uw persoonsgegevens aangevraagd? U ontvangt van ons een brief. Daarin staat dat de gemeente Echt-Susteren uw persoonsgegevens voortaan geheim houdt.

Vul het formulier 'verzoek tot geheimhouding persoonsgegevens’ in.

pdf Verzoek geheimhouding persoonsgegevens (PDF, 93.47 KB)

Stuur het ingevulde formulier met een kopie van uw geldige legitimatiebewijs naar

Gemeente Echt-Susteren
Postbus 450
6100 AL Echt

Een verzoek tot geheimhouding persoonsgegevens kost niets.