Vragen over het coronavirus (COVID-19)
De Rijksoverheid heeft om grip op het coronavirus te krijgen een aantal maatregelen genomen. Kijk hier voor de huidige maatregelen. Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover ? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Inkoopbeleid

De gemeente Echt-Susteren publiceert haar aanbestedingen op Tenderned: www.tenderned.nl. Ondernemingen die via Tenderned aan een aanbesteding van de gemeente willen deelnemen, moeten dat via eHerkenning doen (DigiD voor ondernemers).

Inkoopbeleid

Hieronder vindt u informatie over het inkoop- en aanbestedingsbeleid van gemeente Echt-Susteren.

pdf Gemeente Echt-Susteren Algemene Inkoop voorwaarden (PDF, 68.5 KB) pdf Gemeente Echt Susteren Klachtenregeling aanbestedingen (PDF, 132.5 KB)

eHerkenning

Via eHerkenning logt u in op websites van verschillende overheidsorganisaties. eHerkenning regelt de digitale herkenning (authenticatie) en controleert de digitale bevoegdheid (autorisatie) van personen die online een dienst bij de overheid willen afnemen. Voor registreren en inloggen bij TenderNed heeft u minimaal betrouwbaarheidsniveau 2 nodig.
Een eHerkenningsmiddel aanschaffen kan bij een van de erkende leveranciers. De kosten voor aanschaf en gebruik variëren per middel en leverancier. De aanschaf van een eHerkenningsmiddel duurt enkele werkdagen. Een eHerkenningsmiddel is persoonsgebonden en niet overdraagbaar.


Meer informatie

Kijk hier voor meer informatie over Tenderned en eHerkenning. Hier vindt u ook het stappenplannen voor het inloggen en registreren met eHerkenning. Of neem contact op met de servicedesk van TenderNed via 0800-8363376 of servicedesk@TenderNed.nl.