Vanwege de Echter kermis is er op maandag 4 oktober 2021 geen avondopenstelling. Het gemeentehuis sluit die dag om 17:00 uur.

Inkoopbeleid

De gemeente Echt-Susteren publiceert haar aanbestedingen op Tenderned: www.tenderned.nl. Ondernemingen die via Tenderned aan een aanbesteding van de gemeente willen deelnemen, moeten dat via eHerkenning doen (DigiD voor ondernemers).

Inkoopbeleid

Hieronder vindt u informatie over het inkoop- en aanbestedingsbeleid van gemeente Echt-Susteren.

pdf Gemeente Echt-Susteren Algemene Inkoop voorwaarden (PDF, 68.5 KB) pdf Gemeente Echt Susteren Klachtenregeling aanbestedingen (PDF, 132.5 KB)

eHerkenning

Via eHerkenning logt u in op websites van verschillende overheidsorganisaties. eHerkenning regelt de digitale herkenning (authenticatie) en controleert de digitale bevoegdheid (autorisatie) van personen die online een dienst bij de overheid willen afnemen. Voor registreren en inloggen bij TenderNed heeft u minimaal betrouwbaarheidsniveau 2 nodig.
Een eHerkenningsmiddel aanschaffen kan bij een van de erkende leveranciers. De kosten voor aanschaf en gebruik variëren per middel en leverancier. De aanschaf van een eHerkenningsmiddel duurt enkele werkdagen. Een eHerkenningsmiddel is persoonsgebonden en niet overdraagbaar.


Meer informatie

Kijk hier voor meer informatie over Tenderned en eHerkenning. Hier vindt u ook het stappenplannen voor het inloggen en registreren met eHerkenning. Of neem contact op met de servicedesk van TenderNed via 0800-8363376 of servicedesk@TenderNed.nl.